Újdonságaink

Hajhosszabbítás, hajdúsítás

Hajhosszabbítás, hajdúsítás a legkímélőbb eljárásokkal… Keratinos hőillesztés, hüvelyes és mikrogyűrűs technikával! Ingyenes hajforma összevágással, bármilyen festési tecnikát (Ombre, Balayage, Babylights melír stb.) megtudunk csinálni! Hétfőnként 10% kedvezményt adunk! Ha gyönyörű, természetes hajkoronát szeretnél…. megtaláltad a megfelelő helyet!

Green Technology Selectíve Professionale

Hajkímélő forma-aldehidmentes tartós keratinos hajegyenesítő ÚJDONSÁG A TARTÓS HAJKIEGYENESÍTÉS VILÁGÁBAN… Megszületett az alfa keratin “green technológy” 12 hétnél is tovább tartó garantált eredmény az otthoni használatra kifejlesztett keretinos sampon és hajmaszk használatával! Tökéletesen kisímít és egyenesít, helyreállítja a sérült hajrostokat! Bőrgyógyászatilag tesztelt! FORMALDEHID-MENTES!!!

Powerplex kezelés

A Selective Professional újdonsága, a POWERPLEX megóvja hajad szerkezetét még extrém szőkítés közben is, így mostantól minden elképzelésedet megvalósíthatod, miközben hajszálaid élettel telivé, teltté és ragyogóvá válnak már egyetlen kezelés által! A POWERPLEX technológia minden vegyi kezelés kiegészítéseképpen használható a hajtöredezés és -roncsolás megelőzésére.