Neukunft Erika - Mesterkozmetikus, IPL-es kezelés és sminkmester
Tel: +36-30/825-7288

Neukunft Erika vagyok szeretettel köszöntelek!

2007 óta dolgozom kozmetikusként. Pályafutásomat az egészségügyben kezdtem, melyet 1988-ban végeztem el, és a Bőrklinika osztályán, később pedig az Égési osztályon dolgoztam ápolónőként. 1995-ben búcsút mondtam az egészségügynek és az időmet a családomnak szenteltem.

2004-ben iratkoztam be egy testkozmetikus képzésre, és innen indult kozmetikai pályafutásom. 2007-ben végeztem kozmetikusként, és 2017-ben szereztem meg a mester vizsgát.

Imádom a szakmám, és célom a vendégek magas szintű professzionális kiszolgálása. Mivel a beauty szakma folyamatosan és rohamosan fejlődik így én is folyamatosan továbbképzéseken vettem részt.

A szakmán belül leginkább az anti-aging kezelésekre specializálódtam, és ezen belül a legprofesszionálisabb termékcsaláddal dolgozom, mint pl Maria Galland, Ericson Laporatoire, Skinjexion.Allergiás, érzékeny bőrű vendégeimnek a Natúrys bio terméket tudom ajánlani!

Szolgáltatásaim közt elérhető a hagyományos kozmetikai kezelések, gyantázás, 3D műszempilla építés, elektro kozmetikai kezekések, IPL kezelések,, hámlasztó kezelések, nappali- alkalmi smink,sminktetoválások, és testkezelések.

Mivel a smink világa is nagyon vonzott 2019-ben átvehettem Midnight Makuep Scool Basic és Master sminkes elismerő Diplomámat. 

A legfontosabb számomra a precizitás és a minőségi munka.

Sok szeretettel várom régi és új vendégeimet megújuló ajánlatokkal, és akciókkal!

Fogyasztó és feszesítő kezelés kavitációs és rádiófekvenciás géppel!

Professzionális termékeim, amivel dolgozom

RefereNcia munkáim

3D Szempillaépítés

Microblading szálas szemöldök sminktetovállás

Gyönyörű természetes hatás, de tartós bio festékek felhasználása mellett a legújabb techikával! Minimális fájdalom,de a legjobb eredményt kapjuk! Bátran válaszd ezt a megoldást, hogy többé ne kelljen bajlódnod a szemöldököd formájával, sminkelésével! Jelentkezz be most, hogy időben legyen helyed! 
 
 
 

Sminkek

IPL-s Collagénes kezelés

Hylauron pen, arc és száj feltöltéshez, ami 6-8 hónapig is tart a hatása!