Neukunft Erika - Mesterkozmetikus, IPL-es kezelés és sminkmester
Tel: +36-30/825-7288

Neukunft Erika vagyok szeretettel köszöntelek!

2007 óta dolgozom kozmetikusként. Pályafutásomat az egészségügyben kezdtem, melyet 1988-ban végeztem el, és a Bőrklinika osztályán, később pedig az Égési osztályon dolgoztam ápolónőként. 1995-ben búcsút mondtam az egészségügynek és az időmet a családomnak szenteltem.

2004-ben iratkoztam be egy testkozmetikus képzésre, és innen indult kozmetikai pályafutásom. 2007-ben végeztem kozmetikusként, és 2017-ben szereztem meg a mester vizsgát.

Imádom a szakmám, és célom a vendégek magas szintű professzionális kiszolgálása. Mivel a beauty szakma folyamatosan és rohamosan fejlődik így én is folyamatosan továbbképzéseken vettem részt.

A szakmán belül leginkább az anti-aging kezelésekre specializálódtam, és ezen belül a legprofesszionálisabb termékcsaláddal dolgozom, mint pl Maria Galland, Ericson Labporatoire, Skeyndor.

Szolgáltatásaim közt elérhető a hagyományos kozmetikai kezelések, gyantázás, 3D műszempilla építés, elektro kozmetikai kezekések, IPL kezelések,, hámlasztó kezelések, nappali- alkalmi smink.

Mivel a smink világa is nagyon vonzott 2019-ben átvehettem Midnight Makuep Scool Basic és Master sminkes elismerő Diplomámat. 

A legfontosabb számomra a precizitás és a minőségi munka.

Sok szeretettel várom régi és új vendégeimet megújuló ajánlatokkal, és akciókkal!

Referecia munkáim