Csoknyay Magdolna - Fodrászmester
Tel: +36-20/926-4110

Üdvözöllek szeretettel, Csoknyay Magdolna fodrászmester vagyok.

Először is azzal kezdeném, hogy imádom a szakmám és azt csinálom, amit szeretek! Ez nagyon fontos, mert csak abban tudunk sikeresek lenni, jól csinálni és alkotni, amit szeretünk!

Egy fodrász alkosson, mert ez a szakma egy művészet! Több évtizede választottam a fodrász mesterséget, 25 éves korom óta vagyok fodrászmester. Még mindig nem untam meg ezt a gyönyörű szakmát, látok benne szépséget, kihívást és kreativitást! Imádom a kihívásokat, szívesen hozok helyre elrontott frizurákat, szívesen újítok, átváltoztatok! Nincs annál jobb érzés, amikor a vendég megelégedett és mosolyogva tér vissza hozzám! A fodrász oktatás egész évben folyik a legnagyobb szakmai tudásom hozzáadásával és prémium anyagokkal felhasználásával. Imádom a tudásomat átadni olyan fodrász tanulóknak vagy kezdő fodrászoknak, akiket tényleg érdekel a szakma és meg is akarják tanulni! Számtalan tanulóm volt az évek során, akik azóta ügyes kreatív fodrászok vagy sikeres vállalkozást vezetnek! Erre én nagyon büszke vagyok, hogy az én tanítványaim bárhol megállják a helyüket a világban!

Professzionális anyagokkal dolgozom és a haj ápolásával, karbantartásával is foglalkozom! Több éve dolgozom a SELECTIVE PROFESSIONALE olasz termékkel, amit azért szeretek, mert széles repertoárral rendelkezik! 100% őszhaj fedés, hajszerkezet építő tartós festőrendszere van, bőséges színválasztás a természetestől az extrém színekig, ammóniamentes festő és színező rendszer, 4 fajta melírozó és szőkítő rendszerrel rendelkezik, ami rendkívül kímélő a hajnak. Újdonságként a MILK SHAKE termékcsaládot kezdtem el használni, ami szinte BIO terméknek számít, mert csakis természetes anyagok felhasználásával és prémium minőségű hajápoló anyagok hozzáadásával készült.

Hatásos hajgyógyászatot, finis és hajápolótermékeket is megemlíteném Selective és a Milkshake professzionális termékcsaládban, ami nagy népszerűségnek örvend Vendégeim körében! Bátran fordulhatsz hozzám, ha nem vagy megelégedve a hajszíneddel, a haj fazonjával vagy csak egyszerűen újítani szeretnél magadon! Várlak szeretettel! Bejelentkezés szükséges, akár aznap is érdemes! Hisz lemondások vannak és telefonon mindig elérsz!

“A Vonzó Külső, Magabiztos Belsőt eredményezhet és Szépnek lenni jó érzés! “

TANULÓ OKTATÁS MESTERFODRÁSZ ÁLTAL A HAJ-ÁSZ SZÉPSÉGSZALONBAN!

Kedves Fodrász Tanulók! Ha valakit érdekel ez a gyönyörű fodrász szakma és szeretné megismerni minden szépségét!

Bátran jelentkezzen hozzám gyakorlati oktatásra! Egész évben folyik a GYAKORLATI OKTATÁS!

Csoknyay Magdolna Fodrászmester
+36 20 926-4110

Referencia munkáim